Esittely

Hei, olen Saara!

Olen Essu & Tassu -yrityksen perustaja ja yritykseni tarjoaa kodin- ja koiranhoitopalveluita pääkaupunkiseudulla. Tarkoituksenani on tehdä koiraperheiden arjesta ja juhlasta sujuvaa ja miellyttävää.

Koiranhoidon osalta tarjolla on vuorokausihoito matkan ajaksi sekä tuntiveloitteinen palvelu ulkoilutuksia ja seuranpitoa varten. Kodinhoito tarkoittaa kotisiivousta, vaatehuoltoa ja muita kotona tehtäviä tavanomaisia töitä.

Työskentelen mielelläni erilaisten koirien kanssa ja kuuntelen aina tarkkaan omistajan antamat ohjeet koiran hoitoon liittyen. Koirasi hyvinvointi on minulle ykkösasia.

Miten toimin koirien kanssa

Työskentelyäni koirien kanssa ohjaa toivotun käytöksen positiivinen vahvistaminen sekä tutkimukseen perustuvan tiedon hyödyntäminen.

Pidän tärkeänä koiran elekielen lukemista sekä selkeää ja ystävällistä vuorovaikutusta koiran kanssa.

Kokemukseni koirien kanssa

Toimin 4H-dogsitterinä vuosina 2000 – 2014. Hoidin useita eri rotuisia koiria, ja hoitojaksot vaihtelivat viikonlopuista parin viikon jaksoihin.

Lisäksi ulkoilutin koiria säännöllisesti, jotta koirien omistajat saattoivat olla töissä pitkään tai viettää vapaailtaa murehtimatta koiran ulkoilutuksesta.

4H-dogsitter-urani loppuvaiheessa toimin myös kouluttajana Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistyksen dogsitter-kurssilla.

Oman koirani myötä tulivat tutuiksi erilaiset pelot ja niihin siedättäminen. Kysy siis rohkeasti jos koirasi hoidon suhteen on jotain erityisvaatimuksia.

Käymiäni koulutuksia

  • 2018 – Kuinka kohtaan epävarman koiran -luento, Koiruuksien klubi, Helmi Pesonen
  • 2016 – Zen-häiriönsietokurssi ja jatkokurssi, Koira- ja kissakoulu Heiluva Häntä, Miira Hellsten (sisältäen mm. BAT-tekniikan opettelua)
  • 2016 – Koiran ei-toivotun käytöksen ratkaiseminen -luento, Koira- ja kissakoulu Heiluva Häntä, Miira Hellsten
  • 2015 – Miten eläin oppii -luento, Koira- ja kissakoulu Heiluva Häntä, Miira Hellsten
  • 1999 – 2000 – Dogsitter-kurssi, Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistys


%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close