Usein kysyttyä

Milloin Essu & Tassu aloitti toimintansa?

Toiminta alkoi loppukeväästä 2019.

Mistä yrityksen nimi tulee?

Ideana oli ensin tarjota asiakkaille kodinhoito- ja koiranhoitopalveluita samassa paketissa. Mikä olisikaan mukavampaa pitkän päivän jälkeen kuin saapua putipuhtaaseen kotiin missä koira odottelisi jo valmiiksi ulkoilutettuna?

Tällä hetkellä toiminta on painottunut koiranhoitopalveluihin.

Miten tilatut palvelut maksetaan?

Asiakkaalle lähetetään lasku sähköpostitse suoritetun hoitojakson jälkeen. Lasku tulee maksaa seitsemän päivän kuluessa laskun päiväyksestä.

Missä koiran vuorokausihoito tapahtuu?

Tavallisesti koiralle on kaikista mukavinta pysyä tutussa ympäristössään, joten yleensä vuorokausihoito tapahtuu koiran kodissa.

Jos koira sopeutuu helposti uusiin paikkoihin ja on tottunut kerrostaloelämään, niin koira voi myös tulla hoitoon hoitajan luokse.

Tuleeko koiran osata olla yksin vuorokausihoidon aikana?

Lähtökohtaisesti koiran tulee osata olla yksin tavallisen työpäivän verran eli noin 8 – 9 tuntia. Jos koirallasi on yksinolo-ongelmia, niin voit kuitenkin kysyä mahdollisuutta hoitojaksolle.

Esimerkiksi vuorokausihoito viikonlopun ajaksi on mahdollista järjestää niin, ettei koira joudu olemaan lainkaan yksin. Mainitsethan asiasta kuitenkin jo kun olet varaamassa hoitojaksoa.

Onko ennen hoitojaksoa mahdollista järjestää tutustumiskäynti?

Kyllä on! Ennen hoitojaksoa on tutustumiskäynti, jolloin koira saa rauhassa tutustua hoitajaan ja koiranomistaja voi kertoa lisää koirastaan. Tutustumiskäynti on maksuton eikä se sido hoitojakson varaamiseen.

Jos koira kaipaa enemmän käyntejä tutustuakseen uuteen ihmiseen, niin maksuttoman tutustumiskäynnin jälkeen on mahdollista varata käyntejä ulkoilutuksen hinnalla. Näin hoitojaksokin sujuu mukavasti, kun koira on saanut tutustua uuteen ihmiseen omaan tahtiinsa.

Onko kuvat instagramissa ja facebookissa julkaistu omistajien luvalla?

Kyllä on! Essun & Tassun instagram- ja facebook-sivuilla julkaistaan kuvia vain niistä lemmikeistä, joiden omistajat ovat antaneet kuvien julkaisemiseen luvan.

Saako kesken hoitojakson kuulumisia siitä, miten lemmikillä menee?

Kyllä saa! Vielä ei kukaan ole kieltänyt kertomasta lemmikin kuulumisia hoitojakson aikana 😉 Laitan tavallisesti kuulumisia ainakin kerran päivässä, monesti tätä useammin. Kuvia on myös mahdollista saada esimerkiksi whatsappin kautta.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close